We werken overal

We werken ondertussen al een jaar thuis. De meesten van ons zijn sinds maart vorig jaar geen dag op kantoor geweest. Hoewel thuiswerken voor ons ook voor Corona heel normaal was, blijft het raar. We missen vooral de gezelligheid. Maar zolang de maatregelen dat van ons vragen, werken we vanuit huis. Het is niet anders.


Als Corona straks voorbij is, gaan we ook niet helemaal terug naar kantoor. Eigenlijk maakt het niet uit waar we werken. Dat kan overal. Thuis. Onderweg. Bij de klant. En op kantoor. Maar dat we een unieke plek willen hebben waar we elkaar kunnen ontmoeten, klanten kunnen ontvangen en samen kunnen werken, dat staat vast.

Ons nieuwe clubhuis

Vorig jaar zomer hebben we de knoop doorgehakt. Het was tijd voor iets anders. Tijd om naar buiten te gaan. We zitten namelijk al genoeg binnen. Terwijl buiten juist gezond voor ons is. Het is goed tegen stress, goed voor je focus en goed voor de creativiteit. Daarom openen wij dit voorjaar ons nieuwe clubhuis middenin de natuur. Tussen Amsterdam en Utrecht. In Nieuwersluis, om precies te zijn. Bij Hofstede Sterreschans: een monumentale boerderij met een buitengewoon landschapspark. Daar hebben we alle ruimte om ons werk te doen en gave dingen te organiseren. Als team en met al onze klanten. We kunnen niet wachten. De stad zeggen we natuurlijk niet helemaal vaarwel. Onze UX labs blijven gewoon in hartje Amsterdam.

Een creatieve buitenplaats

We zijn keihard bezig met de inrichting van ons nieuwe clubhuis. Zodat we daar straks lekker als team aan de slag kunnen. En allerlei creatieve workshops, inhoudelijke meetups en strategische sessies kunnen doen. 

Maar als je zo’n vette locatie hebt, dan wil je die delen. Met iedereen die er iets moois wil doen. Een teamdag. Een training. Een lancering. Verzin het maar. We hebben alle ruimte. Dus hier alvast een sneak preview van de plannen.

Blijf op de hoogte

Ondertussen klussen wij nog even door aan de boerderij. En natuurlijk: zodra we meer kunnen delen en klaar zijn om écht naar buiten te gaan, hoor je meteen van ons. De beste manier om op de hoogte te blijven? Via LinkedIn en Instagram.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een keer komen kijken? Bel of mail gerust! 

Bibi van Schouwenburg

Meer weten? Of een sessie op de boerderij plannen?

Bibi van Schouwenburg — PA & HR

bibi@valsplat.nl +31 20 330 54 54
  • Joris Leker
  • Nils van den Broek
Sorry, your browser is not supported. Things might look broken. Please use Edge, Chrome or Firefox.